25%rabatt på Canis

I dag er det 25% rabatt på alt av dekken hos Canis.

Så jeg har bestilt Back on track dekken til Toya. Det blir bra. Håper de er like raske på levering som tidligere.
Kjøpte i samme slengen 2kg med kyllinggodbiter.

*veldig fornøyd*

Om BOT dekken:
Back on track er utviklet gjennom en kombinasjon av kinesisk erfaring og moderne vitenskap. Resultatet er et tøy av polyester/polyprpylen med innsmeltet keramikkpulver. Keramikken reflektere kroppsvarmen i form av infrarød stråling.
Infrarødt lys har dokumentert smertelindrende effekt, varmen lindrer inflammasjon, minsker spenninger og øker blodsirkulasjonen. Spente muskler blir avspent og legningsprossesen i muskler og ledd påskyndes.
Back on track benyttes for å varme muskler før fysisk arbeid, men viktigst av alt for å forebygge skader i tillegg til å lindre og fremskynde legningsprossen av inntrufne skader.

Dekkene har en god passform med strikk til beina, glidelås for halen og hull for å feste kobbel til halsbånd. Dekkenet dekke godt over bakpart/hoftene og har høy hals. Kan reguleres i front for best mulig passform i brystet. Refleksdetaljer for synlighet også i mørket.

2 tanker om “25%rabatt på Canis

  1. Uff ja så det var tilbud. Hadde lagt regndekken i handlekurver og greier, men tilslutt måtte jeg bare gi meg.. Har jo eeeegentlig ikke råd. Vet at samboer kommer til å bli gitt oppgitt hvis jeg kjøper noe til hunden, nå som vi har dårlig råd. Men kansje det kommer nytt tilbud til våren.
    BOT dekkene er bra. Har ett til Nitro. Lette og tynne,men varmer bra.
    Ha en god helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *