3.plass klubbmesterskap

Hadde tenkt å blogge søndag, men kom så sent hjem og siden har jeg ligget rett ut med influensa, som fortsatt henger godt i 🙁

Uansett, tilbake til søndag og klubbmesterskapet til Rypejentene.
Vi delte inn i to grupper, et hadde Tom som dommer og et med Rune som dommer.
Jeg gikk på partiet med Tom. Hadde først ikke tenkt å starte med Toya, men hun ble så giret når vi gikk bak i partiet at jeg tenkte at skitt au, hun kan jo få være med.
Amigo starter sitt første slipp med å være litt ensidig. Toya går ikke fort eller stort, men hun er en lur ringrev, så hun finner fugl hun !!! Så da fikk vi et godkjent fuglearbeid 🙂
Alle får to slipp før lunsj, men det er bare Toya med fugl, så dermed er hun i finalen !!!!! Amigo kom også til finalen på søk, men det var på hengende håret.

Etter lunsj var det finale hvor Tom og Terje dømte. Vi rakk to korte slipp på alle hundene og siden det ikke var noe fugl blandt AK hundene så benyttet vi resultatene fra runde 1 og dermed fikk Toya 3 plass. Juhu – det var utrolig moro. Amigo var i runde to rangert som nr 2 søksmessig, men uten fugl blir det ingen premie.

Utrolig morsomt at gamlemor klinket til. Vi har «mobbet» henne mye i helga, men de gamle er fortsatt best 🙂 Britt og Jacque vant og Linn med Troll fikk andre plassen.

Vinnere

Flere bilder og referat kan du se på rypejentene.no sin hjemmeside og Facebook side

This entry was posted in Jakttrening. Bookmark the permalink.

2 Responses to 3.plass klubbmesterskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *