Amigo 3 år

I dag fyller Amigo 3 år 🙂

For tre år siden ble han født under en trenings samling i Sverige. Jeg deltok med Toya og ante ikke at en av de søte små skulle bli min litt senere. Fordi Tom og Britt kjørte varebil og den ikke kunne brukes til å fakter valpene ble det jeg som kjørte de hjem.

Pga sykdom i familien til de som kjøpte Amigo stod han noen måneder i hundegarden til Tom og Britt. Når jakta 09 kom så spurte Britt om jeg kunne ta med Amigo så slapp han å stå igjen på gården. Som sagt som gjort. Etter jakta passet jeg Amigo i to måneder. Likte han veldig godt og spurte om jeg kunne kjøpe han. Og det fikk jeg lov til 🙂

Og det angrer jeg ikke på. Amigo har bodd hos meg i 1,5 år og han er en super hund.

Gratulerer med dagen Amigo. 

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

3 Responses to Amigo 3 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *