Apport – søkapport med NBK

En uke på overtid, men her kommer en liten oppdatering. Forrige tirsdag hadde jeg invitert til apport trening med fokus på søkapport. I regi av Norsk Breton Klubb Østlandet. 13 stykker + meg møtte opp. Utrolig morsomt med så så godt oppmøte. Vi trente søkapport og det var mange flinke hunder. Lio fikk trent på å vente på tur, se mange andre hunder jobbe, være sosial og han fikk to søkapporter med duer..

Når vi kom så gikk alle over terrenget og vi la ut AK søk for de voksne hundene. Varmt og lite vind gjorde det vanskelig men Lio jobbet godt. Han var på jobb og hentet to duer uten problemer. Litt rusk på avlevering, men det vet vi om. Vi fikk trent på det jeg ville – og det var å trene sammen med andre hunder og forstyrrelser.

Jeg er veldig fornøyd med egen hund og veldig glad for at så mange møtte opp. Mange flinke hunder og flere som har mulighet til å starte på apportprøver om de vil. Neste uke er det spor som står på agendaen. Og om 3 uker er det vann. Så får vi se om Lio og jeg er klare til Buhol 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *