Apport

I går møtte vi Bente, Ingunn og Elin for å trene apport. Dirk og Kenneth skal snart på apport prøve så greit med en gjennomkjøring. Vi hadde med tint fugl og la treningen opp som en apport prøve.

Søk apport: Det ble en vanskelig søk apport pga tett skog og varmt, men Dirk leverte et bra arbeid.
Amigo fikk prøve seg også, en litt lettere variant men også han jobbet veldig bra.

Vann: Elin og jeg rodde ut og dessverre så startet vi før Kenneth og Dirk var helt klare. Men Dirk hadde ikke noe problem med å svømme ut og hente rypa.

Spor: Bente trakk spor for Dirk og han jobbet veldig bra. Det var varmt og han har ikke gått spor siden apport prøven i fjor. Han fulgte sporet men bommet med 3 meter på rypa, så det ble ikke 100%. Men det var fint å se at han fulgte sporet så får vi satse på at det klaffer på prøven.

Lio fikk svømme etter dummy og koste seg masse. Bra trening å se på de andre hundene trene. Toya var også med og slappet helt av. Vasset litt og tok livet med ro i kjent Toya stil. På lørdag hadde hun årets første svømmetur sammen med Kenneth. Hun blir snart 13 år og holder seg ganske bra.

Jeg tok ingen bilder, men prøvde å filme litt. Med tett skog ble det ikke spesielt bra. Så vi får komme sterkere tilbake.

This entry was posted in Apport. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *