Arbeider magre hunder best?

Kom over denne artikkelen når jeg surfet litt rundt på hundeblogger
Synes den var veldig bra.

Toya har slitt med overvekt i mange år, så jeg var litt usikker på om Amigo var tynn eller bare normal. Jeg er kjent for å være litt hønemor. I går kom Sven og Bente på besøk i huset og begge kommenterte hver for seg at de synes han var tynn. Så da hadde jeg (og Kenneth) rett, han er litt tynn. Han får høyenergi for og god mengde med mat, men legger ikke på seg. Skal ta en kontroll hos dyrlegen. 

I går kjørte jeg en lass med ting fra Jessheim til Bjørkelangen. Det begynner å nærme seg at leiligheten min blir lagt ut for salg, så greit å tømme unna. Det blir spennende.

This entry was posted in Helse, Hverdags. Bookmark the permalink.

5 Responses to Arbeider magre hunder best?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *