Årets første sparke-sykkel tur + apport

I dag har vi vært effektive 🙂 Hatt en slapp påske, så på tide å komme igang igjen.

Trent apport i hagen.
Går veldig bra, men etter 2 ganger så begynner han å tulle med avlevering. Skal bare ta seiers runder og kaster bukken rundt. Så her må vi gå noen skritt tilbake.

Etter litt apport tok vi årets første tur med Pawtrekkeren (sparkesykkel for hund). Tok ikke så lange turen, men en liten runde. Og som de løper og trekker – skulle tro de var huskyes eller noe. For en kraft. Vannvittig moro med sparkesykkelen. Føler at jeg har bedre kontroll med den kontra vanlig sykkel. Bikkjene er gale, men det er ikke noe nytt. Tror de synes det var deilig å strekke på beina igjen også.

Kan også konkludere med at Facebook funker, for jeg skal på orrfugl leik til helga 🙂 Jippi. Snakket om det i 7-8 år og endelig blir det noe av. Herlig. Gleder meg masse.

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

3 Responses to Årets første sparke-sykkel tur + apport

  1. Så kult med orrfugl-leik :)!! *glede seg til bilder*

  2. Lola Pagola says:

    Elsker sykkelen min jeg og (men har kickbiken som du jo vet). Casper elsker det! Er så gøy dette, jammen glad jeg fant ut av at man kunne kjøpe slike ting! Sonen er god å ha 😀

    • Monica says:

      Det er utrolig morsomt. Jeg har planlagt å lage en video snutt. Sykkelen er jo genial 🙂 Sonen er konge ! Koster litt, men er helt klart verdt det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *