Arnøya

Onsdag reiste Kenneth, Ole Andreas, Lio, Tøys og jeg til Arnøya for å delta på treningssamling til Breton klubben. Arnøya er en øy utenfor Tromsø som er godt besatt med ryper. Har lenge hatt lyst til å reise dit og endelig ble det noe av 🙂

Flyturen gikk fint og det var første gang for Lio og Tøys. Vi leide bil og det var ca 4 timers bilkjøring fra Tromsø og en liten ferjetur på 15min så var vi endelig fremme på Lauksletta overnatting.

Vi trente torsdag, fredag og lørdag. Søndag reiste vi hjem.

Det var godt med ryper, fantastisk natur og en flott opplevelse. Rypene var ganske lette, så vanskelig for de unge hundene. Men det ble noen fuglearbeid og masse nyttig læring for Lio. Det har ikke snødd på lang tid på Arnøya så snøen var hard, vi gikk derfor til fots med brodder. Gikk i tre ulike terrenger og fikk sett masse flott natur. Jeg var så heldig at jeg siste dagen fikk fotografert nordlys, det var veldig spesielt og gøy å oppleve.

Det var dagslys fra 09-15 så det ble korte dager, men det holdt mer en nok for Lio. Mye nye inntrykk så han ble sliten utover uka.

Er en lang tur, men helt klart verdt det. Utrolig gøy å ha vært med på. Stor sannsynlighet for at det ikke er siste gangen vi tar den turen.

Jeg gikk med kamera og tok i kjent stil noen bilder, se galleri under

[Gallery not found]

3 tanker om “Arnøya

  1. Da var jeg tilbake på pc (har ikke vært flink til det i det siste :/ ). Ser og høres ut som en alldeles flott tur dere har hatt nordpå. Skulle gjerne opplevd Nord-Norge på denne tiden av året. Fantastiske bilder 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *