Båndtvang

Brått var april her og det betyr båndtvang.
Da blir dette er vanlig syn.

IMG_1105

 

Vi bruker Baggen magebelte og det er det aller beste belte etter min mening. Det er ingen krok hvor kobbel kan hoppe ut av. Hurtigutløser om en har behov for det. Den har jeg testet flere ganger og den funker fint. Det er strikk i belte og det er utrolig deilig for oss med hunder som trekker. Finnes i to varianter og vi har X2 som betyr sterkere strikk som er greit når man har flere hunder.

I fjor sommer oppdaget vi at de også har en «krok» man kan bruke når man har flere hunder, slik at koblene ikke surrer seg sammen. Vi kjøpte de i Sverige, så vet ikke helt hvor man får tak i det her hjemme, men en kan sikkert bruke noe lignende.
IMG_1107

 

 

 

 

 

 

 

 

Som kobbel bruker vi Hurtta stretch og Hurtta y-sele. Vi er veldig glad i Hurtta, de har gode og holdbare produkter. Tidligere hadde vi fire hunder og da var det greit med ulike farger på selene til hver hund. Har skrevet et innlegg om Hurtta tidligere, det finner du her.
Om du handler i Sverige er prisene billigere enn i Norge, men det er greit å prøve seler i en butikk først. Riktig størrelse er viktig.

This entry was posted in Hverdags, Utstyr. Bookmark the permalink.

2 Responses to Båndtvang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *