Bilder, skitur, årsmøte og båndtvang

Lørdag gikk vi en skitur ved Nordbymoen. Deilig å være ute selv om det var litt kaldt ( -14 ). Veldig fine skiforhold nå. Traff overraskende lite folk, men det gjorde ikke noe akkurat. Deilig å ha marka for seg selv. Traff noen unger som synes det var morsomt at hundene hadde rosa sko….. He he he he. De knall rosa potesokkene vekker litt oppmerksomhet. Jeg bruker alltid potesokker når jeg snørekjører, det er så enkelt og lettvindt. Synes at det kladder/iser uansett hvor bra jeg klipper pelsen mellom potene, så da blir det potesokker. Og fordelen med knall rosa er at du lett ser dem om de skulle ramle av.

På ettermiddagen var det årsmøte med Norsk Breton Klubb med påfølgende festmiddag. Som alltid var det utrolig hyggelig å være sammen med Breton klubben. Pga hundene så var jeg sjåfør men hadde det kjempe moro likevel. For en gjeng å feste med 🙂 Hel knall.

I dag har vi bare slappet av og gått en lengre tur her hjemme. Ullensaker Kommune har nå innført ekstra ordinær båndtvang. Litt kjedelig, men jeg skjønner det jo. Masse rådyr her på Jessheim og de har jo ikke akkurat lange bein.

Noen bilder fra hagen, ganske mye snø gitt. Vi trenger ikke mer nå

Kongen på haugen

Beina i kryss og greier ......

Litt snø .....

Frøken skeptisk tankefull

1 tanke om “Bilder, skitur, årsmøte og båndtvang

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *