Breton møte og tur med Kenneth

I dag var det DK møte med Breton Klubben. Jeg sitter som utstillings ansvarlig og har ansvaret for Fellesutstillingen. Og den er i rute for 2012 (se fellesutstillingen.com)
Så hold av lørdag 5.mai allerede nå. Har som mål at det skal komme min.40 Breton og klarer vi dette er det rekord – ihvertfall så lenge jeg har hatt ansvaret for den utstillingen (siden 2004). Det hadde vært utrolig gøy 🙂

Etter møtet fikk jeg prøve KATAHDIN DogCoat som Sven har til Odin. Har sett på sånt før. Har bestemt meg for å kjøpe et sånt til Amigo som kan brukes til vinter trening. Da forfryser han ikke nøttene sine 😉 Det får bli årets julegave til hundene. Toya skal enten få et sånt eller et Hurrta fleece dress. Samt at jeg skal se etter Back on track dekken til henne på D4A til søndag.

Kenneth og jeg gikk en tur i lysløypa så hundene fikk rast litt. Som alltid satte de pris på det. Vel hjemme igjen fortsatte Amigo og Dirk leketonen fra helga. Må jo bare le av de …som de holder på. Utrolig deilig at de går så bra sammen.

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

2 Responses to Breton møte og tur med Kenneth

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *