Bursdagsbesøk og trening

Dagene bare flyr avgårde og i dag er det endelig fredag. Noe som betyr avreise til Bjørkelangen 😀  

Onsdag var vi på bursdags besøk og med tre hunder var det liv. I tillegg kom det ei med en 9 mnd gammel Springer Spaniel hannhund. Veldig deilig å ha snille og greie hannhunder som det skjeldent er noe problem med.
Dog merker jeg at jeg har et problem – 13 år med Rusken som ikke var snill med andre hannhunder og venner som har agressive hannhunder gjør at jeg blir veldig hønemor og «hysterisk». Så jeg må passe meg, sånn at jeg ikke girer opp og overfører min sinnstemning til Amigo.

Vi har også trent litt dressur inne. Lineføring og apport. Trent på å sitte riktig ved utgangsstilling. Toya er helt super gira for tiden og bobler over av overskudd. Gikk ganske bra. Apporten var også flott. Amigo hentet første bukken og kom rett til meg. Han har tidvis tatt seg en runde med bukken før han kommer til meg, men nå var rett ut, hente og levere. Supert.

Fant også frem targetstick og klikker’n
Tenkte å prøve oss på øvelsen lukke skuffer. Frisket opp litt først og begge hundene husket targetsticket. Toya koker litt over så hun tilbyr alle øvelsene hun kan og bjeffer om de ikke gir noe klikk. Søte gamlemor. Gøy å se hun så full av liv igjen.

This entry was posted in Dressur, Klikker trening. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *