Doktor dyregod

Vært på en liten rundtur i dag. Innom seleverkstedet og byttet Amigo sin regulerbare trekkesele til en vanlig nomesele. Deretter stoppet vi ved Rotnes og gikk en tur mot Sinober. Så var det dyrlegen.
Begge to fikk fornyet rabis vaksinen og tatt den vanlige vaksinen.
Dyrlegen sjekket Toya og mener at haltingen ikke kommer av forkalkning 🙂 Han spurte om hun hadde ramlet og det har hun. Forje søndag etter skituren på hytta så ramlet hun i gangen på hytta, glatt med potesokker og full fart inn. Hun prøvde å hoppe over en vedkurv og trynet på andre siden. Jeg har ikke trodd at det var derfor hun har haltet, da jeg trodde at hun ville halte hele tiden etter en slik skade.

Hun skal gå på Rimadyl i 10 dager og gå i bånd. Etter disse dagene skal jeg prøve å ha henne løs og se om haltingen kommer tilbake. Om den gjør det blir det røntgen. Vi satser selvsagt på at den ikke kommer tilbake og at snuppelupp blir frisk og pigg igjen 🙂
Fikk rimaldyl tyggetabletter, ser ut som en godbit og lett å gi matglade hunder. Toya fikk den første tabletten i dag og den gikk rett ned.

Veldig fornøyd med det. Veldig deilig om det ikke er noe verre 🙂 Krysser fingrene for det.

6 tanker om “Doktor dyregod

  1. Hawkeye tryna i høst under jakt, og slo beinet sitt. Han gikk av og på og halta i over 2,5 mnd. Helt fin nå. Er det brudd eller brist så får ikke veterinæren gjort noe annet enn å ta dyre bilder for å bekrefte det og eventuelt gi smertestillende. Begge deler krever ro og minimalt med fysisk aktivitet.

      • Det hørtes bra ut 🙂 Ble bare litt skeptisk siden tittelen var doktor dyregod.. det er jo veterinæren rett ned i gata.. og ikke har de noe spesielt å tilby annet enn ekstremt mye høyere priser enn andre steder.
        Man må jo faktisk stole på veterinæren sin og ønske å dra dit 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *