Dressur

Det går litt i rykk og napp, men jeg prøver å trene dressur hver torsdag.

Vi startet med fellesdekk og denne gangen ble han liggende på første dekk kommando. Det er bra. Sliter med at han spretter fort opp igjen. Det var fellesdekk med provokasjoner, hund som gikk slalom mellom hundene som lå, kast av godbiter, pipeleke og hopp&sprett. Amigo sprakk på godbiten, men ellers lå han stille. Etter han sprakk så var han tilbake med å sprette opp etter dekken. Alt i alt synes jeg det gikk veldig bra, vi har aldri trent med provokasjon før.

Etter fellesdekk trente vi lineføring, stå under mars, tannvisning og dekk.

Lineføring går greit, det var mye lyd fra de andre hundene og da forsvinner Amigo sin konsentrasjon veldig fort. Han går skjevt, men holder kontakt. Orker ikke pirke så mye, selv om jeg helt klart burde gjort det, han går og sitter skjevt. Vi jobbet videre med stå som ikke går så mye fremover. Men det er ikke så rart da vi trener så lite. Tror jeg skal prøve å trene noen minutter hver dag.

På tannvisning har Amigo startet å vike unna med hodet, så det må vi jobbe med. Tydelig at han ikke liker å vise tenner og at folk bøyer seg over. Amigo er i utgangspunktet en super sosial hund, så det er nok settingen han ikke liker. Da er det bare en ting å gjøre – nemlig trene!
Startet med å se på tennene selv og han viker unna selv for meg, så det er bare å trene på dette.

Vi avsluttet med å trene på dekk og bli liggende. Gikk ganske bra.

Mål: 
Trene 2 økter hjemme før neste torsdag! 

 

 

This entry was posted in Dressur. Bookmark the permalink.

One Response to Dressur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *