Dressur, møte og joggetur !

I dag har jeg virkelig vært effektiv. Hjem fra jobb og ut med hundene. Stoppet innom grusbanen og tok en liten økt på vei hjem fra turen. Lineføring, sitt,dekk og sitt opp, samt fellesdekk alene og med begge hundene. På dekk så provoserte jeg Amigo litt med å hoppe og sprette rundt. En liten korreksjon (sa nei med normal stemme, ikke noe brøling) og så var det i orden. Han var litt ukonsentert på lineføringen, så vi må nok vedlikeholde den mer. Men nå skal vi være flinke fremover -:-)

Deretter var det møte med Breton klubben. Planleggning av Halsnes familietreff som er 17-19 juni. Gleder meg. Jeg og Britt har ansvaret for valp-og unghundskue.

Vel hjemme igjen hadde hundene mye energi etter litt for mange rolige dager. Å bare gå tur er ikke nok. Så jeg tok en liten joggetur – det er ikke bare Toya som er i godt hold og utrent *kremt* Klarer ikke ha de foran meg når jeg jogger så begge to løp på plass. Amigo er veldig flink på å gå pent og det er så utrolig deilig. Toya sliter mer der, hun bare må trekke …..
Har de på hver sin side, Amigo på venstre og Toya på høyre. Har det samme på jakt/trening. Prøvde først å ha begge to på venstre side, men Toya småtrekker og det ødelegger for Amigo. Så beste løsningen er å ha de på hver side og det tror jeg de synes er greit. Ble ikke veldig lange joggeturen, men vi fikk da rørt på oss. Klarte itillegg å tryne da jeg snublet i en stein. Noen ganger er jeg så klønete at jeg faktisk overrasker meg selv. Ærre mulig liksom.

I morgen blir det sparkesykkel tur, sånn at de får løpt litt mer. Greit å få testet den litt mer, så jeg kan vurdere hva jeg gjør med den. Skal vaske og stelle sykkelen min straks også, slik at vi kan prøve den og sammenligne. Jeg tror nemlig at Amigo fint vil klare å løpe pent ved siden av sykkelen – kontra å trekke.

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *