Dressur med apport

Tiden bare raser avgårde, så på tide med en liten dressur trening i dag.

Nå er vinter sesongen over og jeg har bestemt meg for å trene masse apport i sommer. Om Amigo lærer seg å svømme skal vi trene mot apport prøver. Morsomt å ha noe å trene mot. Ble veldig imponert over sporet han gikk på Halsnes i fjor, han tok det med engang og gikk helt perfekt 🙂 Søksapporten er heller ikke noe problem, den trenger bare litt finpuss og vedlikehold. Så det er vannet som blir den store utfordringen, men får se om vi får løst den biten også. Dirk er glad i bade, så håper det smitter litt.

I dag trente vi lineføring, fellesdekk (Toya og Amigo 1min), under lineføring og holt så setter Amigo seg og tar en rask dekk. Vi har nok trent litt mye sitt-dekk-sitt, så han er veldig rask med å tilby dekk. Trente derfor på at han bare skal sitte, så vi gikk og tok noen raske holt før vi gikk videre. Ser ut som det hjalp.

Toya er skikkelig i form for tiden, så hun var helt gira under lineføring. Søte gamlemor.

Trente apport med begge to. Starter alltid med Toya først og hadde to bukker jeg la ut. Hun spinner ut så grusen på banen spruter. Siden hun var så gira fikk hun noen ekstra apport øvelser. Amigo gjorde øvelsen to ganger (med to bukker) og det gikk veldig bra. Normalt pleier han å tulle litt, men ikke i dag.

Bra treningsøkt.

2 tanker om “Dressur med apport

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *