Dressur og halt

Tirsdag og dressur trening med Rypejentene. Ikke så mange som kom i dag, men vi ble 4 stykker. Trente tannvisning, lineføring, sitt og bli sittende, sitt og dekk, innkalling og apport. Amigo var ivrig og holdt bra kontakt. Veldig fornøyd med han. Føler vi er i god steam for tiden 😀 Herlig.

Toya halter, gjort siden søndag. Gav henne en rimadyl i går. Synes hun er litt bedre i dag, så det er bra. Halter litt foran og så halter hun ikke. Noen minutter senere halter hun igjen ….. Får følge med fremover. Hjelper sikkert med noen rolige dager.

4 tanker om “Dressur og halt

  1. Åssen for er det Toya går på nå?
    Dersom hu er plaga med stive ledd, så ville jeg kanskje vurdert å prøve henne på Hill’s j/d. Det er et for spesielt utvikla for hunder med artroser, noe som det ikke er usannsynlig at Toya plages med (utifra de plagene du beskriver innimellom).
    Hill’s har nå en runde hvor du kan få muligheten til å prøve ut j/d gratis, bare logg deg inn og svar på 6 spm, så får du raskt svar på om hu faller i kategorien og om dere får gratis prøvefor (http://www.hillspet.no/nn-no/mobility/try-21-day-programme-dog.html).
    Eventuelt kan du kjøpe foret hos veterinæren:)

  2. Takk for svar jenter. Nå har jeg nettoppp kjøpt et sekk slankefor hos dyrlegen av et annet merke før dere svarte her. Men da skal vi prøve Hill’s J/D neste gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *