Dressur og klikker

Vi har trent litt dressur i dag. På tur trente vi avstands sitt og kontakt. Inne trente vi mer med targetsticken og begge hundene skjønner cluet. Morsomt. Amigo er råflink. Han følger etter i bevegelse og trykker/snuser. Veldig morsomt. Nå må vi bare jobbe videre 🙂

Trente apport inne. La ut to bukker og lot Toya hente først. Deretter Amigo, hvor jeg la bukkene slik at jeg så de. På nr 2 begynte han å tulle ved avlevering, la seg ned og abligøyer. Jeg snudde ryggen til og flyttet meg noen meter. Når han ikke fikk noen respons kom han inn foran meg med bukken 😀 Da ble det ros og belønning. Overse uønsket adferd og belønne riktig. Funker veldig bra på apporten, hvor han ofte bobler litt over av glede.

Kjørte en runde til hvor jeg la bukkene litt gjemt for Amigo også. Ikke noe tull denne gangen. Eneste er at han setter seg litt langt foran meg på avlevering …..Skulle gjerne hatt han litt nærmere. Vi får jobbe litt med det.

Toya er som alltid flink. Hun er en flink apportør og synes det er kjempe moro. Spinner avgårde på parketten.

Ikke så mye trening i dag, men litt er bedre enn ingenting.

This entry was posted in Dressur, Klikker trening. Bookmark the permalink.

One Response to Dressur og klikker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *