Dressur trening

I dag har vi trent dressur sammen med Siri, Willy & Babs og Stine og X’n . Itillegg kom Jeanette og kelpiejentene en liten tur innom for å si hei.
Utrolig koselig å treffe så mange fra Hundesonen og vi hadde en veldig bra trenings økt.
Trente apport, lineføring, sitt/dekk samt innkalling med sitt underveis. Amigo holdt bra kontakt på lineføring og det var kjempe moro. Hadde trodde han skulle være mer opptatt av de andre som trente rundt oss. Dog går han tidvis litt langt foran, så på venstre vendinger kræsjer jeg i han.

På apporten føler jeg at vi tok et viktig skritt fremover. Jeg har fått beskjed fra Anders at jeg alltid er fornøyd selv om det går dårlig. At jeg med andre ord må være flinkere til å skille mellom hva som er bra og ikke. Og det brukte jeg som baktanke på apporten i dag. Noen ganger griper han og andre ganger ikke. Tok meg selv i å belønne mye når han holder bukken når jeg har lagt den inn. Sluttet med voldsom ros og sa bare rolig flink gutt. Når han derimot grep bukken selv så fikk han masse ros, klapp og godbit. Og det hjalp. Jeg synes vi hadde ganske bra fremskritt bare på det lille vi trente i dag. Vi gikk rundt med bukken også.

Deilig følelse.

Trente litt apport med Toya også, men hun var ikke helt i slaget i dag. Litt vimse og så la jeg nok vanskelig apport. Hun trenger nok litt mer jevn trening hun også.

Jeg og Stine var med Siri når hun gikk spor med Willy. Veldig lærerikt og gøy å se hvordan det gjøres i andre sporter.
Etter treningen var vi på valpebesøk hos Stine som har tre aldeles nydelig valper *kosemose*
Dagen sluttet ikke der, så etter valpebesøk møtte jeg Andre og vi gikk en tur på Haugerseter. Der klarte Amigo å legge seg ned i en sølepytt så da måtte han en tur i dusjen når vi kom hjem. Noe som han ikke ville frivillig, men der hadde han ikke noe han skulle ha sagt *latter*

Nå er det kvelden og Amigo har tatt diva senga til Toya og batteriet er til lading ….. Gøy å se at de liker senga begge to.
image

This entry was posted in Dressur, Hverdags. Bookmark the permalink.

One Response to Dressur trening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *