Dressurkurs 2

Da var det onsdag og tid for kurs igjen. Jeg er fortsatt stolt og imponert over Amigo – han kan mer enn jeg tror *latter* Og så viser det seg at han er ganske lærevillig også. Så dette blir bra. Føler at jeg og han er blitt et bedre team og samarbeidet er på plass.

Startet dagen med fellesdekk hvor Amigo sprakk etter 1 min. Deretter hadde vi lineføring og fri ved fot ( fvf ). Fikk tips av instruktøren om å gå litt saktere og vips hadde Amigo veldig god kontakt. Kult.
Innkalling var ok, men må lære han å gå rundt meg og sette seg på plass. Må være en kjekk ting å trene inne, så det skal vi prøve litt på hver dag.

Ny øvelse i dag, hopp over hinder. Gikk bra til å være første gangen. Amigo er spretten, så utfordringen ligger i at han skal hoppe over og komme til og ikke løpe rundt. Vi tar det skritt for skritt.

Tutta har løpetid, men Amigo klarte likvel å holde ok fokus. Det er veldig bra. Vi trenger sånne provokasjoner – han skal jo sitte når disse herlige rypene flyr avgårde, så det er bare å trene i vei.
Kjenner at min egen motivasjon til å trene kommer og det er bra – kommer liksom ingen vei utenom. Veldig glad for at Ann Kristin tipset meg om dette kurset. Og hvem vet, kanskje vi med tid og stunder skal prøve oss på LP1 ?

5 tanker om “Dressurkurs 2

 1. … og du glemte å si at Amigo koser seg 🙂 ….
  Han logrer og koser seg når dere går fvf så dette kommer til å bli kjempebra!!!

  Vi får finne oss en LP konkurranse langt-vekk-i-stan når vi skal starte første gang :)!

 2. Det er så morro å lese om hvordan det går på kurset 😉

  Ang. tempo på fvf så skjønner jeg hva du mener, går forholdsvis sakte med Chico.. hadde jeg derimot gjort det med Tinka hadde det ikke gått så bra, hun skjønner ikke hva jeg driver med om jeg går sakte.

  Og gleder meg veldig til å møtes i LP ringen.. *hint hint*

 3. Prøv Hønefoss hundeklubb til sommeren. Trivelige folk, god plass, uteområde og så tror de at vi med fuglehunder gjør en utrolig jobb som klarer å dressere hundene våre, som mange andre;-) Jeg tar imot skrytet, og tenker stille at Breton er en lettlært hund. Jeg har fått opprykk til klasse 2, og lurer på om jeg våger å starte igjen i ny klasse…. Trener alene, så motivasjonen er ujamn.
  PS. Har bestilt OmegaNor. Takk for tipset.

  • Tusen takk for tips Kristin. Morsomt at flere med Breton har startet og gjort det så bra. Nå ble jeg enda mer motivert 🙂
   Du må prøve klasse 2, skal heie på deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *