Dressurkurs 6

Veldig fornøyd med økten i dag. Amigo er blitt en racer på å holde kontakt. Han er så søt 🙂

Tannvisning Sprakk første gangen når instruktøren etter å ha hilst på meg skal se på tenner. Andre gangen gikk det bra.

Lineføring Super kontakt. Skal starte å ha godbiter i andre hånda/lomma(venstre og ikke høyre slik som jeg har en uvane med) slik at han ikke blir gående foran meg. Vi hadde hunder rundt oss på alle kanter og han gikk med super kontakt. Veldig fornøyd.

Fellesdekk I dag gikk det endelig bra. Han la seg raskt ned på dekk (Har slitt med at han legger seg etter 2-3 kommandoer, nå var det ned på første komamdo). Hundene på begge sider sprakk flere ganger, men Amigo lå !! Flinke gutten. Han sprakk vel en gang, men bortsett fra det super bra.

Avstands kommandering Gikk mye bedre i dag. La seg ned på første kommando og ser ut som sitt begynner å komme på plass (fra dekk til sitt altså).

Hopp over hinder Nytt hinder i dag, men det gikk fint. Kjørte øvelsen 4 ganger og han er super flink. Hopper over og gjør som han skal.

Apport Trente litt apport mens vi ventet på hinder hopping. Han hadde en seiers runde over plassen, men kom på innkalling og er tilbake til å være kjempe stolt og fornøyd med å bære bukken (slet med at han ikke ville hente når det var forstyrrelser rundt).

Stå under marsj Her har vi ikke trent så mye mer, så ikke så mye å si om den øvelsen.

Sitt under marsj Startet såvidt å trene inn dekk fra marsj, bare at jeg bruker sitt siden dette er mer viktig for oss. Dette er ikke en øvelse i LP1, men kjekk å trene på. Øvelsen er lineføring og på kommando skal hunden dekke(sitt i vårt tilfelle) mens fører fortsetter å gå.

3 tanker om “Dressurkurs 6

  1. Tusen takk begge to. Etter den lille down perioden vi hadde, så synes jeg vi er i siget igjen. Veldig morsomt at han holder den super kontakten og ikke bryr seg om ting rundt (Han er normalt veldig opptatt av alt rundt, super sosial). Og det går stadig fremover. Spennende å se effekten av dette på fjellet også 🙂

    Veldig gøy at han er gira på apport igjen. Har slitt med at han ikke vil hente/bære om det er mye folk rundt, mens nå var ikke det noe problem. Og ikke slapp han den på seiersrunden heller ……må le litt av han.

    Nå må jeg bare få dratt og sett på en LP konkurranse, så jeg ser litt hvordan nivåene er. Så kanskje vi skal prøve oss i løpet av sommeren, vi får se. Nå er det jaktprøver først 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *