Dressurkurs 7

Onsdag igjen gitt !

Snøen smelter i rekord fart og banen var våt men snøfri.
Startet med fellesdekk. Amigo ville ikke legge seg ned !!? men når han endelig fikk lagt seg så ble han liggende 🙂 Kjørte øvelsen to ganger og like vanskelig å få han til å legge seg begge ganger. Tydelig at vi må trene på forskjellig underlag. På siste øvelsen så reiste han seg når jeg skulle gå bak og frem. Arg.

Lineføring Virkelig fantastisk i dag. Instruktøren kommenterte at han var imponert over Amigo – han gikk helt supert i dag. Så tydelig at det hjalp å bytte hvilken hånd man gir belønningen med. Det som derimot ikke er like bra er sitt/holdt – han sitter for langt i fra meg. Så det skal vi jobbe med fremover.
Vi gikk også lineføring alene og da ble han straks litt mer vims.

Stå under marsj går fremover. Bare å jobbe videre.

Tannvisning Tilbakesteg. Har slitt med at han vil hoppe og hilse på instruktøren. Har trent litt på dette hjemme ved at mamma er instruktør/dommer og det har gått ganske bra. I dag trakk han seg enten unna og limte seg inntil beinet mitt. Tydelig at han ikke likte øvelsen og uvant å se han unnvike. Det pleier han normalt ikke å gjøre. Hmmmmm Han har virket litt utenfor i dag, ikke ville han ha frokost heller. Håper han ikke brygger på noe. Men denne øvelsen må vi ta tak i. I utgangspunktet en «lett» øvelse, så den må vi ha på plass.

Det var vel det vi trente på i dag.

Hjemmelekse:
– Sitt i utgangsstilling
– Legge seg ned på dekk kommando
– Bli liggende med provokasjon + at jeg kan gå bak og rundt han
– Fortsette å jobbe med stå under marsj

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *