Dressurtrening

I dag var det på høy tid å komme igang med dressurtrening igjen. Jeg har ikke vært på trening hos Aurskog Hundeklubb siden mars …..det er rett og slett for dårlig.

Tok med Lio og Amigo i dag, mens Kenneth luftet de andre to i skogen.

Lio har godt av å treffe andre hunder og trene med forstyrrelser. Vi trener jo alle hundene hjemme og på tur, men det blir lite med forstyrrelser.
Lio fikk hilse på noen andre valper og fremmede mennesker. Litt forsiktig i starten, men han tør fort opp. Uvant for han å hilse på andre hunder enn fuglehunder og det har han godt av. Bra trening og en liten tass som sov godt når vi kom hjem. Jeg trente sitt og kontakt. Han er veldig flink og oppmerksom. Startet såvidt litt medgå  på plass, uten bruk av ordet og bare belønnet når han gikk ved siden av meg og hadde kontakt.

Amigo satte ikke pris på at jeg trente med Lio, så han klarte å åpne bilburet (døra er dårlig, den spretter fort opp) og hopp ut gjennom vinduet …….. tullebukken ……
Med Amigo så trente jeg lineføring, sitt og dekk på avstand, fortsatte med stå under marsj som begynner å komme seg. Avsluttet med litt innkalling med forstyrrelser i form av godbiter på bakken.
Skulle ønske jeg fikk litt ekstra motivasjon og puff til å trene videre, så kunne vi kanskje prøvd oss på en lydighetskonkurranse.

Tenkte å sette meg noen mål og det er å trene Lio mot bronsemerket og Amigo mot å kunne alle LP1 øvelsene og kanskje starte på en konkurranse. Mer motiverende å trene når man har noe å trene mot.

This entry was posted in Dressur. Bookmark the permalink.

One Response to Dressurtrening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *