Dyrlegen og Sinober

Tid for rabis vaksinen og vanlig vaksinen. Vet at mange sier man kun trenger den vanlige vaksinen annenhvert år, men vi tar den hvert år vi. Da er vi på den sikre siden.

Amigo brukte vel 15 sekunder på sjarmere dyrlegen. Han veier 17,4kg og er i fin form.  Frisk som en fisk : ) Dyrlegen sa flere ganger at han likte Amigo og det skjønner jeg. Han er en herlig hund. Så sosial og blid.

Toya hater å være dyrlegen og vil nesten ikke ut av bilen. Jeg trodde hun hadde gått ned en kilo kanskje, men vekta viste en kilo opp. Synes det var litt rart, så skal veie henne på nytt. Dyrlegen oppdaget en liten bilyd på hjertet, men det er ganske normalt på eldre hunder. Ikke noe jeg skulle bekymre meg for (dyrlegen kjenner meg ….hønemor de lux). Videre fikk jeg en respept på Rimadyl som jeg burde hente og ha hjemme. Er det dager hun er veldig stiv/vondt skal hun få en tablett. Kjekt å ha som reserve hjemme. Jeg synes hun virker ganske pigg og er i god form.

Kulen på bakbeinet er fettkul og blir den ikke større så kan den bare være.

Siden man glemmer fort, så har jeg laget en ny kategori som heter helse. Der kan jeg legge inn om hun halter, er stiv/støl etc
Da er det lettere å finne tilbake. Vet at hun haltet/var stiv i høst. Men jeg synes hun er ganske fin nå.

Sliter med vekta, men det er ikke noe nytt. Så vi får keep on.

Etter dyrlegen dro vi til Sagtoma og gikk tur til Sinober. Koselig å være på gamle trakter og to hunder som satte stor pris på å løpe en tur. Deilig 🙂

This entry was posted in Helse, Hverdags. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *