En uke på kennel

Forje fredag dro jeg tidligere hjem fra jobben og gikk en god tur på Nordbymoen før jeg reiste til Aurskogen hvor hunden har vært på kennel nesten en hel uke. Jeg har vært på kurs/skole i England (Cambrigde) gjennom jobben. Vært veldig lærerikt og intenst. Rapporter hjemmenfra fortalte om to hunder som hadde det bra. Ei tispe med løpetid der, så Amigo hadde markert på samtlige busker ….he he he he

Når jeg kom dit var jeg spent på hvordan reaksjonen til hundene var. De hadde ikke vært der siden juli. Amigo ble i fyr og flamme, raste rundt i hundegården og enset meg ikke. Her var det mye å lukte på gitt. Toya virket glad og ivrig hun også. Selv om hun holdt seg litt mer i nærheten av meg – hun skjønte nok lusa på gangen. Var med hundene inn og avskjedsklem før jeg dro. Ikke noe morsomt å reise fra de, men vet at de har det bra.

Kom hjem i går kveld og mamma hadde vært så snill og hentet hundene for meg. To glade hunder når jeg kom hjem (og en glad eier).

I dag har vi gått tur rundt Nordbytjernet og solt oss i hagen. Strålende sol og sommer følelse. Hundene fikk vært sitt store «påske bein» som de har gnagd på i hele dag. Deilig med påskeferie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *