Fasan jakt

Vært på 2 dagers fasan jakt på Krokstad Herregård i Sverige. Jaktet sammen med jaktjentene og gikk sammen med Bente og Ingunn.
Ingunn sin hund, Masi har vært skadet og er operert, så Ingunn var med som skytter.

Vi har sett bra med fugl og fått noen i sekken også 🙂

Toya har vært kjempe flink. Hatt mange fine situasjoner og skutt flere fugl for henne. Hun har vist seg som en god viltfinner, trygg i stand og løper etter ……. det er «fordelen» med å være pensjonist – da får man lov til sånt fordi matmor ikke orker mase med sitt, sitt og sitt. Gøy å se hun sånn i slaget igjen !

Amigo har også vært kjempe flink. Han har hatt fine situasjoner og vært rolig. Flinke gutten sin. Han har ikke hatt for mye slipp/fugl, da jeg ikke vil at han skal bli for heit. Så han har gått en del i bånd også. Han har begge dager hatt mange fine situasjoner. Han viser seg som en utmerket søker, god viltfinner, trygg og stødig i stand, presis i fugl og rolig. Supert !
I siste slippet i dag ble han borte og jeg lette som en helt etter han. Fant han ikke, ingen lett jobb å finne en liten Breton i høyt gress. Tilslutt dukket han opp av seg selv etter rundt 4-5 minutter. Han har nok stått et sted. Tilbake ved bilene bestemmer jeg meg for å prøve en liten tur bak bilene og Ingunn, som alt har skiftet tar med seg børsa. Og det var smart …

Amigo avslutter jakta med et perfekt fuglearbeid på en fin fasan cock ( hann fuglen ) som Ingunn får skutt. Se bilde under av fornøyd jeger, hundefører og hund. Dette er Amigo sin første felte fugl.

Amigo sin første felte fugl, en nydelig fasan. Stolt jeger, hundefører og hund

Bilde av hundene med fangsten.

Stolte hunder med fangsten

1 tanke om “Fasan jakt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *