Finnes ikke dårlig vær ….

…bare dårlig klær

I dag har det regnet stort sett hele dagen. Ihvertfall siden jeg kom hjem fra jobb. Vært ganske stille for hundene i det siste, lite trening på mentalt og fysisk. Derfor bestemte jeg meg for å dra ut med sparkesykkelen selv om det regnet.
På med regnbukse og nye jakka fra Bergans som jeg kjøpte før jul. Knall tilbud hos NJFF så jeg kjøpte en slik jakke som julegave til meg selv. Jakka er vanntett den 🙂 Hadde ikke akkurat forventet noe annet heller da …

Vel, vi dro avgårde og la i vei innover.

Sparkesykkelen er kjempe morsom, men hundene er ikke like morsomme. Toya trekker som en hest og er seig som bare rakkern. Den damen trekker til siste slutt og litt til tror jeg. Hun skulle vært med i Finnmarksløpet eller noe hun. Makan til trekkhund.
Han andre kameraten derimot ……. Han trekker bra på starten, men så dabber det av. Han vimser, skal snuse/tisse og løper lina ut, men trekker lite. Så enden på visa er det er gamlemor på snart 10 år som må trekke sparkesykkel + matmor …..og det er tungt for en en liten breton skrott. Merker det veldig godt når begge to trekker og skulle ønske Amigo var like mye trekkhund som Toya. Men den gang ei. Han er mer opptatt av å løpe og denne trekkinga ække så viktig serru.

Så jeg driver og tenker litt. Skal/skal ikke selge sparkesykkelen.
Hmmmm
Den er jo utrolig morsom, men den blir for tung for Toya alene, ihvertfall siden Amigo ikke bidrar så mye. Men det kan jo hende at det snur når han blir mer varm i trøya. Vi måtte ha litt «innkjøring» i vinter også. Jeg ser jo at Toya blir veldig sliten og hun blir tross alt 10 år og jeg trenger ikke ta lurven av henne med sparkesykkelen liksom.

Amigo er nok den type hund som like gjerne kunne løpt ved siden av en sykkel. Det er en type ting Toya ikke klarer – hun må trekke hun – selv i springer. Mens Amigo er en helt annen type. Så jeg lurer litt på om sparkesykkel ikke er den rette tingen for oss. Og det er utrolig synd, for JEG synes jo den er utrolig morsom. Når vi suser innover på starten og begge to trekker er det vannvittig morsomt. Og akkurat da skulle jeg ønske jeg hadde flere hunder så vi virkelig kunne koste innover.

Med andre ord, jeg er litt i tenkeboksen.
Får ta noen turer til og se hvordan det går.

1 tanke om “Finnes ikke dårlig vær ….

  1. Vi må avtale en dag og dra sammen! Nå har jeg endelig fått springer til sykkelen min, skal bare monteres. Skal se det blir fart i Amigo hvis damene legger seg ved siden av!!! 🙂

    Tirsdag 24. kanskje??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *