Første natt alene

I går reiste Luke og Yr, så da ble Lio alene for første gang. Det taklet han veldig bra. Han har jo de tre voksne hundene, men vet ikke hvor mye selskap de er enda.

Toya synes at Lio er liten og ekkel, så hun styrer unna. Ligger i sofaen eller gjemmer seg under kjøkkenbordet. Om han kommer nærme henne så gir hun klar beskjed om å la henne være i fred. Noe Lio respekterer veldig godt.

Amigo er ganske rolig og lar Lio snuse og sjekke han. Ellers bryr han seg ikke så mye om valpen.

Dirk vil veldig gjerne leke, men han er litt stor og voldsom. Men jeg regner med at når Lio blir større kommer de til å bli lekekompiser. Dirk elsker draleker og synes Amigo er kjedelig, for han bare slipper. Så de to kommer nok til å herje når Lio blir litt større.

Han er veldig flink inne. Vi går ut etter å ha sovet, spist og lekt. Vi har stor inngjerdet hage og det er deilig. Startet så smått å gå noen turer også, så han ikke bare er i hagen.

I natt sov han inne på soverommet vårt og bortsett fra en liten tur midt på natta sov han som en prins gjennom hele natta. Trøtt i dag morges og satte pris på en kosestund i senga. Han er så herlig, søt, god og super. Taklet det kjempe fint å være alene og han er veldig trygg og tillitsfull.

Herlige valpen vår.

1 tanke om “Første natt alene

  1. Hehe, jeg kjenner igjen faktene til Toya ja. Høres ut som han glir fint inn i flokken din, og jeg tenker nok som deg, at han kommer til å bli en god lekekamerat for Dirk :))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *