Friområde og dressur

Mandag og tirsdag har vi tatt det rolig og bare gått tur hjemme. Har dessverre blitt lite trening også, så skjerpings til meg …..

I dag har vi vært på friområde i Nittedal sammen med Kirsten. Det har vært varmt i dag, men hundene har løpt og kost seg likevel. Badet i alle gjørmehøl *nice*
På vei tilbake kom det en annen hund busende på Toya som bjeffer og da kommer Amigo i 100 og blir veldig høy og mørk. Gutta står og måler krefter og Amigo kommer ikke på innkalling. Gutta går litt rundt før de stivbent skiller lag. Greit nok, men han skal høre på innkalling. Når han først kom så bare raste han forbi meg og da går rullgardina litt ned hos meg. Det er akkurat det som er problemet vårt, at dressuren ikke er god nok i situasjoner hvor Amigo blir gira, stressa og hyper. Derfor det sprekker på jaktprøver også. Så det er veldig viktig at jeg nå følger det trenings programmet jeg har fått av Anders og ikke lar det gå dager mellom trening *fy til Monica*

Ellers var det en koselig tur, Amigo og Felix er gode kompiser og hyggelig med turselskap. Vi blir gjerne med flere ganger Kirsten.

På vei hjem stoppet jeg innom Nordbytjernet da hundene var gjørmete og jeg ikke har utevann for tiden. Så da fikk de vasse seg rene der før vi dro hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *