Gammel hund og mer struktur på trening

I går fikk jeg brev fra forsikringsselskapet mitt med ordlyden » forsikringen av Deres hund TOYA utgår fra 25 juni» fordi Toya blir 10 år 22.juni. Jeg vet jo det, men når man får slike brev så blir det så virkelig at hun begynner å bli en gammel (eller voksen) hund. Litt rart at hun ikke er forsikret lengre, så jeg burde kanskje spare litt ekstra, slik at man har om noe skulle skje. Toya skal jo leve leeeeeenge til! Edel og Rune har en 16år gammel Breton, moren+bestemoren til Toya ble også godt voksne på rundt 15 år, så Toya skal holde koken!
Har fått høre at ene kull søstra er død 🙁
Toya ble i fjor elste hunden på jaktlaget også. Men gamlemor holder koken hun 🙂 Super vofsen min.

Ellers har det vært mye en periode nå. Masse å gjøre hjemme og på jobb, så tiden bare flyr avgårde. Har vært lite med trening og det hjelper ikke at jeg er lat og synes i utgangspunktet at dressur trening er kjedelig. Må innrømme at jeg nesten ikke har trent dressur siden konkurransekurset ble ferdig før påsken *skamme seg*
Så jeg må skjerpe meg og skal benytte denne bloggen som et spark bak!

Høsten kommer fort og vi må ta noen grep. Siden vi ikke fikk jaktpremie i fjor høst eller i vinter, så må vi ta noen grep…… Hverdags lydigheten er grei. «Teppedressur» – dvs ligge der han får beskjed om til annen kommando gis funker fint. Skal dog prøve med litt mer provokasjon. Sitter før maten og før vi går ut av døra og hageporten.

Skal fortsette med lydighets programmet (og kanskje starte i LP1, hvem vet hva fremtiden bringer) og må litt fart på apporten. Samt trene sitt dressur med provokasjoner.

This entry was posted in Helse, Hverdags. Bookmark the permalink.

2 Responses to Gammel hund og mer struktur på trening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *