Garmin Astro – antenne problemer

Til jul fikk jeg Garmin Astro og kjøpte en bånd til, slik at begge hundene har.
I høst begynte Amigo sitt bånd å tulle, deretter Toya sitt. Hunden(e) ramler ut, kommer inn igjen på GPS’n og ramler så ut igjen. Håpløst.

Jeg er litt treg, men nå har jeg endelig fått somlet meg til Villmarksbutikken på Jessheim. Trodde at de måtte sendes inn, men fikk forklart at det var en parti med antenner som var dålige. Så da har jeg fått nye antenner, testet en times tur på Haugerseter onsdag og det funket. Så da håper jeg at det ikke blir noe mer tull.

Skal få testet de mer i helga, for å være sikker.

Søndag er det Dogs4all og 12 Breton påmeldt. Det blir spennende og jeg gleder meg. Dirk skal i ringen 🙂 Skal se etter Back on track dekken til Toya også. Samt at det sikkert blir litt shopping av hundesnop etc

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

One Response to Garmin Astro – antenne problemer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *