Halt? Hvem jeg? Ikke sett

I går hinket Toya hele dagen men i dag spratt hun opp, traver og løp opp trappa hjemme. Skulle ikke tro hun i går ikke klarte å trå på beinet. Ser at hun er litt stiv, men ikke mye. Så jeg håper det ikke er så ille som spådommen i går. Vi krysser fingrene. Som ei kommenterte i innlegget mitt i går; gamle damer gir seg ikke så lett. Pigg og i godt humør er hun ihvertfall 🙂 Våken og klar i blikket. Synes det er kjedelig med små båndturer, men sånn blir det en liten stund fremover.

Har ihvertfall notert meg at gamle damer ikke klarer å modere seg selv, så der må nok jeg og Kenneth mer inn og styre for henne. Vi håper hun blir frisk og rask igjen uten mye tull.

 

 

3 tanker om “Halt? Hvem jeg? Ikke sett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *