Halt? Hvem jeg? Ikke sett

I går hinket Toya hele dagen men i dag spratt hun opp, traver og løp opp trappa hjemme. Skulle ikke tro hun i går ikke klarte å trå på beinet. Ser at hun er litt stiv, men ikke mye. Så jeg håper det ikke er så ille som spådommen i går. Vi krysser fingrene. Som ei kommenterte i innlegget mitt i går; gamle damer gir seg ikke så lett. Pigg og i godt humør er hun ihvertfall 🙂 Våken og klar i blikket. Synes det er kjedelig med små båndturer, men sånn blir det en liten stund fremover.

Har ihvertfall notert meg at gamle damer ikke klarer å modere seg selv, så der må nok jeg og Kenneth mer inn og styre for henne. Vi håper hun blir frisk og rask igjen uten mye tull.

 

 

This entry was posted in Helse, Hverdags. Bookmark the permalink.

3 Responses to Halt? Hvem jeg? Ikke sett

  1. Zebra says:

    Åh så godt å høre:)

  2. Elisabeth says:

    Så bra at hun er bedre! Får håpe hun holder seg i storform, og at det er noe mindre alvorlig enn røket korsbånd. 🙂

  3. Emilie says:

    Krysser fingrene for at hun kommer seg raskt da. Det beste er når alle fire beina fungerer. God bedring til til Toya. Klem fra meg og Venus 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *