Herlig skitur

I dag hadde vi en kjempe fin skitur. Ikke så ille kaldt, fine forhold og jeg storkoste meg innover skogen. Kan ikke forklare hva, men det var noe ekstra koselig over turen i dag. Deilig å gå på ski og hundene storkoser seg.

I morgen er planen å trene dressur, bla apport ute. Slik at vi er mer forbredt til dressurkurs onsdag. Samt at jeg skal begynne å drille inn sitt på fløyte (Han kan sitt, men ikke på fløyte).

Ellers skrøt jeg veldig av Amigo på årsmøte til Bretonklubben og sa at vi skulle ha 1 AK på Dovre prøven, så det er bare å henge i selen. Angrer litt for at jeg var så storkjeftet, men shit au 🙂 Jeg vet jo at han er god nok til det, men det er en del ting som skal klaffe. Men igjen, målet for 2011 er 1 AK – så vi står for det. Full gass !!

En ting jeg glemte å nevne i går er at det er en smal sak for hundene å rusle ut av hagen. Det er så mye snø at jeg ikke får lukket igjen porten og det er bare å rusle over gjerdet. Merkelig nok går ingen av hundene ut, godt dresserte ja 🙂
Siden jeg ikke stoler 110% på Amigo og ikke orker følge med når han er ute så får han stå i line. Han elsker å være ute og spesielt nå som Tutta har løpetid. Enten sitter han på haugen eller så sitter han foran gjerdet og speider. At han orker i -10 grader skjønner ikke jeg.

Han gikk over to ganger i fjor og ser ut som den lærdommen sitter igjen.

1 tanke om “Herlig skitur

  1. Så flinke dere er :)!
    Vi har vært late den siste uken, men kanskje det også lader batteriene?? Håper det!!

    Snart ferdig med alle ørebetennelser, løpetider og kuldeperioder så vi også kan komme oss ut på ski igjen!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *