Hundegodis på nett

bilde (12)

Amigo er klar for julehandel

Det er lett og behagelig å bestille hundegodis på nettet, samt at det ofte er billigere. Min favorittbutikk er Handlers
De har bra utvalg og handler du for over 500kr er det gratis frakt. Jeg (dvs hundene) har flere favoritter vi ofte kjøper. Vi handler en del hundegodis i Sverige også, men Handlers har en del godbiter som jeg ikke har sett andre steder.

 1. Treningsgodbiter med kylling:
  Geniale godbiter og min favoritt. Disse fås i 3 ulike smaker (kylling, fisk og okse). Jeg bruker stort sett kylling. Det som er genialt med disse er at de ikke smuldrer i lomma og er lette å dele. Oppbevares de i lufttett pose så holder de seg ferske og myke. Våre hunder er veldig glad i disse. Nå er våre matvrak, så de spiser det meste. Vet ikke hvordan disse godbitene er til matleie hunder. Vi har ikke hatt noen problemer, de spises til og med om de er tørre. Så om du er på jakt etter treningsgodbiter anbefales disse. Finnes i 3 ulike størrelser: 2 kg, 750g og 200gram. Den største, 2kg posen koster 239kr.
 2. Kyllingvinger:
  En annen stor favoritt her i huset. En pakke med tørkede kyllingvinger som passer ypperlig som snacks.
  Her kan man kjøpe 4 pakker til 169kr eller 1 pakke til 49kr. Disse faller nok i smak hos de fleste.
 3. Mye annet spennende:
  De har griseører, strimlete ører og grisehaler. Energistenger, knoker og akillessener som gir hunden noe å tygge på. Bøffelchips er veldig populært. Synes ikke prisene er så ille, så man kan prøve ulike ting.

Jeg pleier å kjøpe 2kg med treningsgodbiter, 4pk med kyllingvinger og litt annet (som regel noe de må tygge skikkelig på) for å komme over 500kr grensen. Da får jeg pakken levert etter noen dager på postkontoret. Veldig enkelt og lettvint. Samt at pakkene alltid faller i smak hos de firbente.

1 tanke om “Hundegodis på nett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *