Hundeshopping på Ullared

De fleste har vel fått med seg TV serien om kjøpesenteret Ullared som går på TV.
Ullared er Skandinavias største kjøpesenter og ligger ca 1 time sør for Gøteborg. Jeg har vært der før og søndag reiste jeg sammen med 5 andre jobbkolleger.

På TV virker det som det bare er «billig søppel» de har der, men de har faktisk alt mulig. De har en stor hunde avdeling og derav dette blogg innlegget.

De har blant annet Dogman springer til 250 SEK som her hjemme koster fra 600 kr. I år hadde de også fleece/nettingdekken fra Back On Track som kostet 499 SEK og her hjemme koster de fra 550 kr og oppover. De har haugevis med hundesenger, leker og godteri. Siden alt er i SEK så sparer man noen ekstra kroner på kursen også.

Mitt utvalg fra i år

Mitt utvalg fra i år

ullared dekken

Regndekken til 90 SEK. Kjøpte to stykker slik at alle fire hundene har.
Fleecedekken (grått og hvitt) til 199 SEK. Jeg hadde et slikt til Toya men det ble ødelagt, så hun trengte et nytt. Vet at det forrige jeg kjøpte kostet 350 kr.
– 6 kg med levergodbiter (ligger bakerst på bilde). 3 kg posen koster 34,95 SEK.
– Blå bomerang hundeleke til 19,95 SEK

ullared shopping– Ball leke til 39,95 SEK. Denne likte Lio så godt, så den har han lekt med siden jeg kom hjem. Den blå sparer vi, siden de har fått mye leker de siste dagene.
Bæsjeposer, en rull med 40 poser og håndtak til 4,95 SEK. Dette er så billig at jeg kjøpte 18 ruller. Tror ikke jeg har funnet de noe annet sted til under 10kr. Så her får man to ruller til prisen av en. Og med fire hunder i hus går det noen poser.
– Grise strips hundegodis. Kjøpte to poser og prisen pr pose er 34,95 SEK. Tror det er dette de koster i vanlig butikk i Sverige også.
Vet pet tepper Det grå teppet som tingene ligger på er Vet Pet teppe i str 70×100 som kostet 79,95 SEK. Kjøpte tre stykker som vi skal ha på hunderommet. Hender at gutta kjeder seg på dagtid og da blir teppene delt i biter, så vi trengte noen nye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *