Hvil i fred kjære Toya

Dette er et innlegg jeg trodde og håpet det var lenge til jeg skulle skrive.

I går forlot Toya oss og har vandret til de evige jaktmarker. Det hele skjedde så brått og uventet. Hun fikk slag og det var ingenting vi kunne gjøre.

Fredag gikk jeg og Toya en tur alene i skogen. Jeg tenkte på at jeg skulle skrive et innlegg om hvor sprek og pigg hun var, en måned igjen til hun ville blitt 14 år. Litt av en alder for en fuglehund og så fin form hun var i. Jeg gledet meg til jeg skulle ut i permisjon igjen og kose oss gjennom sommeren. Både med daglige trilleturer med Kristine og turer på hytta. Men sånn skulle det ikke gå ……

Da vi stod opp i går og slapp ut hundene i hagen snudde Toya og kom sjanglende inn igjen. Hun var meget ustø på beina og øynene klarte ikke fokusere, de flakket kontinuerlig. Vi ringte dyrlegen og fikk en hastetime. Jeg husker jeg satt i sofaen med henne og ba om dette ikke var dagen, jeg var ikke klar for å miste henne. Hos dyrlegen ble det konkludert med hjerneslag. Hun fikk kortison og vi dro hjem for å se om hun ble bedre. Prognosene var dårlig og hun ble ikke bedre. Moren min, som har hatt mye med Toya å gjøre de siste årene ble varslet og hun rakk å komme for å ta farvel. Dyrlegen kom hjem til oss og Toya sovnet stille og fredfullt inn hjemme hos oss. En verdig avslutning for en fantastisk hund.

Det er vondt, tomt og uvirkelig.
Tror ikke det har gått helt opp for meg, at hun er borte og aldri kommer tilbake. Hun har vært en del av livet mitt i 14 år.Vi har hatt så mange opplevelser, turer og minner sammen. Hvil i fred Toya.

Pink lady - slik vi vil huske deg. Med et smil og storkoste deg

Pink lady – slik vi vil huske deg. Med et smil og storkoste deg

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hvil i fred kjære Toya

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *