Jakt

Veldig sen bloggpost, men bedre sent enn aldri …….eller noe sånt. Veldig hektisk på jobb om dagen og dagene bare flyr avgårde.

Kenneth og Dirk jaktet i Fyresdal som vanlig og kom hjem med flere skogsfugl. Lio måtte bli hjemme pga Kenny, jeg synes Kenny er for liten til å være hjemme alene. Når Kenneth kom hjem dro jeg, Dirk og Lio på rypejakt i Vingelen.
Fikk ikke så mange dager på fjellet pga jobb, men hadde noen veldig fine dager på fjellet. Fikk skutt en rype for Dirk og en for Lio.

Lio sin situasjon var utrolig morsom. Den kommer hverken jeg eller Ingunn til å glemme ………
Vi ser Hekla i stand på en kant. Når vi nærmer oss ser vi at hun sekunderer Lio som står nedenfor. Jeg slenger fra meg sekken (med Dirk i) og ber Lio om reis. Lio er en kanonreiser og reiser djervt på avstand. Perfekt skuddhold og rypa faller. I det skuddet går og rypa faller ser jeg i øyekroken Dirk med sekken på slep i full fart ned mot myra. Lio knallapporterer rypa og blir usikker da jeg starter å brøle på Dirk. Frister lite med våt sekk og heldigvis stopper Dirk før myra. Lio blir derfor stående litt på myra før han kommer opp til meg. På vei opp mot meg støkker han en rype og forfølger frisk …..med godt grep om rypa. Jeg og Ingunn knekker sammen i latter der vi ser Lio forsvinne avgårde. Jeg får hentet Dirk (og sekken) og Lio kommer tilbake. Fortsatt bærende med rypa. Fr et syn og opplevelse.

Vi overnattet inne på Koversjøhytta og begge gutta bar kløv inn. Flinke hunder

Forrige helg jaktet Kenneth i skogen hjemme. Lørdag tok han med Lio og fikk skutt en flott røy.

På søndag var han og Dirk ute og kom hjem med tiur. Da er nyttårsmiddagen sikret 🙂
Ingen bilde dessverre.

Kenny var med Kenneth på jobb mens jeg var på jakt.
Han synes det var godt å få kompisene sine hjem igjen, her sammen med Lio

This entry was posted in Hverdags, Jakt. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *