Jakt på hytta

Første harepusen I helga har vi vært på hytta sammen med pappa, Thomas og Glenn. Vært på skogsfugl jakt.
Lørdag så vi en fugl og søndag så vi en fugl og Thomas fikk skutt sin første hare som han støkket selv. Vært en koselig tur, selv om vi ikke fant så mye fugl. Toya har gått virkelig bra. Hun begynner å bli en voksen/gammel dame, så format og fart er deretter. Dette merkes veldig godt på fjellet, mens i skogen gikk hun glimrende. Veldig bra ! Amigo gikk også bra, men tendenser til litt for stort. Lånt Garmin Astro’n til Ingunn og den står på min ønskeliste heretter 🙂 Vært deilig med en jakthelg og ikke bare jaktprøver.

Toya stand

Amigo

3 tanker om “Jakt på hytta

  1. Garmin Astro er moro! Spesielt når man kan sammenligne fart etc på de forskjellige bikkjene. Vi bruker pappas riktignok kun når vi er usikre på hvor bikkja er hen, og har den ikke oppe hele tida. Lett å bli avhengig!!! Synd dere ikke så mer fugl da, vært dårlig år der oppe?

  2. Lett å bli avhengig av Astro ja, så jeg passet på det. Morsomt leketøy 🙂 Har vært bra på hytta tidligere, men er nok veldig mange som har jaktet der i år siden det har vært så dårlig med ryper. Hørt mange si at det har vært bra der i år, så enten var vi for sent ute eller så gikk vi helt feil …he he he he he

  3. Man skal ha litt flaks med hvor man går hen ettersom været forandrer seg ja:) Hadde tenkt å høre med deg og marie om vi skulle tatt ei jakthelg på hytta vår nå helga den 19.-21. men jeg har visst meldt meg på swingkurs den helga..hehe…skal se om jeg finner en annen helg som kan funke. Hadde hvertfall vært koselig:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *