Kald hyttetur

Kenneth har vært på årsmøte til Norsk Breton Klubb i helga så jeg har passet Dirk. Tok med han og hundene på hytta sammen med Siri og hennes 3 hunder (Julie, Nobbe og Nemo).

Vi reiste oppover fredag og så gradestokken kryper nedover. Parkerte på hytta i -28. Brrrrrr. Gikk en liten kveldstur i -34 grader og det var en kald fornøyelse. Hundene var pakket godt inn, men dog. Var godt å komme inn på hytta igjen hvor peisen var flittig i bruk.

Lørdag var det like kaldt og bilen min ville ikke starte. Har heldigvis motovarmer, så på søndag ville den starte etter en natts lading. Trosset kulda og gikk en tur i skogen med bikkjene på lørdag. Heldigvis hadde vi handlet det vi trengte, så vi hadde en veldig hyggelig lørdag kveld likevel.

Alle hundene gikk fint overens og det gikk overraskende bra å ha med 6 hunder. Hadde trodd det skulle merkes mer. Veldig behagelig 🙂

Nemo, Dirk og Amigo

Tatt med mobilen, så derfor litt dårlig kvalitet. Selv om det ikke ble mile lange turer har hundene fått løpt løse, trent litt inne, lekt masse og kost seg. Jeg hadde håpet å få tatt en treningstur på fjellet, men det går ikke i sånn kulde.

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kald hyttetur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *