Kickbike

Tid for sesongens første tur med Kickbike. Hadde tenkt jeg skulle ta noen bilder/videosnutt, men turte ikke løftene hendene fra bremsene/styret.

Ble ikke så lang tur da jeg tenkte det var greit å starte litt forsiktig. Veldig morsomt å «sykle» med gutta, Lio gir bånn gass hele veien. Dirk trekker litt og så løper han ved siden av. Kjenner jeg er litt pysete på de første turene så selv på flatmark var hånden ikke langt fra bremsen. Liker å føle jeg har litt kontroll.

Skal se om jeg ikke får filmet etterhvert. Det er veldig moro og det går unna. Har funnet meg en fin runde som går hjemmefra. Da får vi varmet opp før vi starter. Må bære kickbiken opp en liten bakke på smal sti, men den er ikke tung så det går fint. Deretter sparker vi avgårde på sti og grusvei. Avslutter med noen motbakker hjemover hvor vi går/skritter hundene ned.

Lettvindt å starte hjemmefra.
Synes kickbiken er litt vanskelig å få på sykkelstativet til bilen. Men blir nok noen turer med det også. Vi har utrolig mange fine turområder rundt oss, så en kan velge og vrake.

Gleder meg til flere turer fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *