Kurs kveld nr 3

Vips var det onsdag igjen og ny kurskveld.
I dag følte jeg at vi gikk et lite skritt tilbake, men sånt må en regne med. Var ei høyløpsk tispe der, så at konsentrasjonen tidvis var litt fraværende er ikke så rart.

Vi startet med tannvisning og Amigo hadde litt start problemer der. Mye energi i dag ……
Deretter dekk, hvor han sprakk og snuse på ei lekker nabo tispe. Men fellesdekken på 2 min etterpå gikk fint. Jeg gikk tilbake litt før tiden slik at han ikke skulle sprekke. Lineføringen gikk tidvis bra, men litt mye vimsing. Hadde hunder på begge sider av oss og det var nytt for han, samt at det luktet godt litt lengre bort.

Trente stå under marsj, en øvelse vi såvidt er igang med.

Så hadde vi apport, hvor jeg klønete det til for oss. Kaster ut bukken, han henter og tar en seierrunde hvor jeg holder meg passiv og ikke roser. Da var ikke apport noe mer spennende og han ville ikke holde uten tvang heller. Nice …. 🙁 Ble nok litt for mye forstyrrelser for han og han er ikke så hypp på apport når det er mange rundt. Sitter nok litt igjen fra apport kurset i fjor vinter.

Hopp over hinder gikk ganske bra. Vet ikke hvor høyt hinderet var, men høyere enn sist. Jeg kunne gå litt unna og han hoppet lett over.

Avsluttet med lineføring rundt ei tispe og det gikk bra.

Fått masse nyttige tips fra instruktørene og må ta meg selv litt i nakken. Er mye småsnakking og uklare beskjeder. Det skal vi rette opp. Amigo var ganske ivrig på å gå inn på plass rundt meg, så tydelig at han husket at vi trente på det i går. Ble litt mye og vi må jobbe mer med utgangs stillingen.

Når jeg kom hjem så måtte jeg bare finne frem bukken og kjørte en apport med Toya først og deretter to med Amigo. Da satt det som en skudd igjen, bortsett fra at han satt seg bak meg ….. Ja ja, bedre enn disse seiersrundene hans. Fikk en del nyttige tips som vi skal trene videre på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *