Liten status

Lio er nå blitt 3 mnd og er fortsatt verdens herligste valp 😀

Han spiser bra, leker og herjer med de store gutta, klarer fint å være på hunderommet sammen med de andre på dagtid og sutrer litt når han får timeout etter herjing. Han lager verdens mest herligste lyd når han gjesper, høres ut en liten katt. Søtnosen vår 😀 Vi er super fornøyde med han. Han takler ting med ro og selvtillit.

På lørdag var han og Kenneth en liten tur på Villmarksmessa og det gikk fint. Og senere samme dag fikk han treffe Huldra til Jan Monsen som er 2 mnd eldre enn Lio. Kan tro det gikk hardt seg og to fornøyde valper.

Både Dirk og Amigo er kjempe snille mot Lio. De leker, leker og leker. Gjensynsgleden når jeg og Amigo kom hjem etter Lofsdalen var stor. Herlig.

Han begynner sakte men sikkert å skjønne at Toya faktisk ikke vil leke, selv om han gjerne må bort og spørre henne flere ganger. Toya er konsekvent der, hun vil ikke. De siste dagene virker det som Lio har begynt å skjønne det. Likevel er det morsomt å gå sammen med Toya i hagen og snuse på det samme som henne. Hun er jo en kul dame.

Lio har nå lært seg å gå ned trappa inne, selv om vi de fleste gangene bærer han. Han spinner opp og ned som en propell. Kroppskontrollen er ikke helt på plass enda, så han lager mye morsomme situasjoner når han kommer i full fart og tryner i svingen, hundesenga eller på gulvet.

Vi storkoser oss sammen med Lio.

1 tanke om “Liten status

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *