Løs på tur

Nå er endelig båndtvangen opphevet og vi kan gå tur med løse hunder igjen. Det er deilig det 🙂

I dag gikk jeg en tur på Haugeseter. La inn trening, så fra bilen og et stykke ned på stien måtte de gå bak. Så trente jeg innkalling og avstandssitt. Amigo klasker ned i bakken 🙂 På vei hjem måtte de også gå bak siste stykket.
Mamma ble imponert over hvor lydige de er 🙂

De kan virke litt udresserte når jeg går tur med de normalt, siden jeg bruker magebelte og sele. De trekker og vimser. Men de kan faktisk gå pent og være lydige også.

Har bestemt meg for å dressere inn sitt på fløyte også.

Når det gjelder jaktprøver så hadde jeg meldt på Dalsbygda som er neste helg. Men der har jeg ikke fått plass. Kanskje like greit. Så da får man heller trene og jakte. Har meldt på en jaktprøve etter jakta, samt at det blir lavlandsprøver. Jeg gleder meg 🙂 GAnske sikker på at det blir premie i høst, vi er i godt sig nå.

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

2 Responses to Løs på tur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *