Møter og verv

Disse to siste dagene har jeg vært på møter, så vært rolig for hundene. De har vært hjemme og mye ute i hagen. Og der storkoser de seg 🙂

Jeg har en del verv og er ganske så aktiv. Tenkte derfor å ta en liten oppsummering av hva jeg egentlig gjør ….

Breton klubben Sitter i DK Østlandet som utstillings ansvarlig.

Fellesutstilling Største fuglehund utstillingen på Østlandet. Jeg er ansvarlig for Breton og er vel en slags uformell leder som kaller inn til møter og skriver referater. Det er en person fra hver raseklubb. Har vært med siden 2005 faktisk. Egen hjemmeside – www.fellesutstillingen.com
Synes dette er veldig morsomt og i år er det 28 Breton påmeldt. Det er kjempe bra.

Valpe og unghundskue Breton
Normalt har vi hatt valpe og unghundskue i november, men nå har vi flyttet det til vårt sommertreff på Halsnes i juni (17-19 juni). Det blir bra, er alltid så kaldt i november. Ansvaret for påmeldinger og er ringsekretær.

Utstilling Landstreff Breton På litt kort varsel har jeg steppet inn som utstillings ansvarlig for Landstreffet som er i Porsgrunn 15-17 juli.

Romerike Fuglehund Klubb Har vært varamedlem frem til i går, hvor jeg rykket opp som sekretær.

Utstilling RFK I fjor og i år har jeg ansvaret for Romerike Fuglehund Klubb sin utstilling i slutten av mai. Siden jeg nå går inn som sekretær i klubben har jeg sagt at jeg ikke ønsker utstillingen neste år. Blir så mye med to utstillinger i mai og Fellesutstillingen går foran ….

Puh – trodde du det sluttet der ? Neida

Styreleder i Rypejentene
Jeg var med å startet Rypejentene og har de siste årene sittet som styreleder.

I tillegg en krevende jobb og 2 hunder – så ikke noen problemer med å fylle tiden 🙂
Sitter også som leder i vannverket på hyttefeltet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *