Monica og Amigo sin jakt

Min første jakt uten Toya. Litt uvant å reise uten henne.
Hun har kost seg sammen med «bestemor» og hatt det topp. Ikke noe halt og virker pigg. Lover bra.

Torsdag 13.september satte vi kursen nordover. Jeg og Britt kjørte min bil. Møtte de andre jentene for en middag på Elgkroa før vi duret opp til Røros. Der skulle vi overnatte på en hytte, men vi fant ikke nøkkel så da ble det en natt på Røros hotell. Ganske behagelig med en god natts søvn og hotell frokost før vi kjørte videre.

Jeg og Britt skravlet så fælt at vi klarte å forville oss inn i Trondheim Sentrum. Når vi først var på avveie så stoppet vi liksågreit innom Nidarosdomen, siden Britt aldri har vært der.

Men vi kom da frem til Lierne tilslutt. Båtturen og gåturen gikk mye bedre i år enn i fjor. 3km i blaut myr etter lang biltur er fortsatt litt pes, men med ny stor sekk,fornuftig pakking og Amigo som kløver sin egen mat gjør det hele mye enklere.

Grubbstugu var like koselig i år. Fjellet var like vakkert. Været var ganske ymse, mest regn og overskyet men vi hadde en flott tur likevel. Mindre fugl i år, men vi så da noe fugl hver dag.
Amigo har imponert stort. Han har funnet fugl hver dag, vært den beste vilfinneren og det er ikke hans skyld at det ikke er flere ryper i sekken …..
Siste dagen var vi ute på langtur (9,5 time). På vei tilbake slapp jeg Amigo litt da alle hundene ruslet løse og var slitne, men lillegutt han jakter på og finner et flott stort rypekull i skogen. Det står det respekt av, at han etter en så lang dag fortsatt jakter på ….utrettelige lille jaktmaskinen min 🙂

Det er flere bilder i galleriet

Verdens beste jaktlag 🙂
f.v Meg, Ingunn, Marianne, Astrid, Bente og Britt

Grubbstuggu

Lunsj og pause må man ha

4 tanker om “Monica og Amigo sin jakt

  1. For en flott gjeng! 🙂 Det ser veldig trivelig ut å ha en slik jentegjeng å jakte med. Disse gamle jaktgubbene *kremt* er jo ikke alltid like greit å henge rundt hehe. Så supert at du har flere likesinnede. Og flinke Amigo! Det er bra godt å se at det funker!
    Ha en god helg! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *