Omtale av Hill’s Prescription Diet J/D

For en drøyt år siden prøvde jeg Hill’s J/D Reduced Calorie til Toya. Hun var da blitt 11 år, slet med overvekt og begynnende stive ledd etter lange/jaktturer.

Nå har hun spist dette i 1 år og for en forskjell ……… Har klart å slanke henne og det viktigste: å holde henne der! Samt at hun er svært skjeldent er stiv. Kan ikke huske sist hun var det. Hadde ikke noen problemer i vinter som jeg kan huske. Litt spent på hvordan det går når august kommer og båndtvangen opphører.

Toya har ofte slitt med overvekt til min store frustrasjon. Prøvd masse forskjellige for, tatt masse tester hos dyrlegen og sjekket henne i hue og ræva. Hun har alltid fått lite mat og greit med mosjon, men vekta har alltid vært et problem. Men ikke nå lengre 😀

Det er veldig gøy når vi treffer venner/bekjente og de poengterer hvor flott Toya er om dagen. Og det er jeg sikker på at skyldes foret. Jeg gremmes når jeg ser bilder av henne fra i fjor sommer kontra slik hun er nå. Det er helt klart store helsemessige gevister ved at hun nå klarer å holdes slank.

Utrolig glad jeg ble tipset om dette foret 😀 Tusen takk til Irina og Ann-Kristin. Det har gitt meg og Toya et nytt liv.

PD_K9_D_d_jd_o_O_n_orig_200_en

 

2 tanker om “Omtale av Hill’s Prescription Diet J/D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *