Oppdatering etter helga

Jeg har vært på hytta sammen med Margrethe, Ingunn og Tore.
Kenneth startet på skogsfugl prøve lørdag, men Dirk hadde ikke helt dagen. Kritikken kommer senere.

Jeg og de andre trente i Sverige og jeg hadde med begge hundene. Overrasket over at Toya ikke ble mer stiv/støl og halt. Hun virker uforskammet pigg 🙂 Godt å se gamlemor sånn.
Det går ikke så fort, men hun jobber jevnt og trutt. Vanskelig forhold med ryper som trøkket noe voldtsomt. Måtte flire litt av Toya da hun over en myr støkket to ryper og løp etter, men snudde fort etter 15-20 meter da tydeligvis ble litt tungt å løpe i myra ….he he he he Hadde ikke skjedd i hennes yngre glansdager for å si det sånn.

Amigo har gått veldig bra, en tomstand lørdag og et fuglearbeid i dag. Han løp etter på en makkers støkk hvor han helt klart burde vært rolig. Vi har litt å jobbe med der.

Aylo til Margrethe hadde sin første tur på fjellet og gjorde en god figur. Masi til Ingunn leverte glimrende jobb som alltid med fuglearbeid begge dager 😀 Torres til Tore hadde sitt første fuglearbeid på rype og den hunden jobber knall godt. Han imponerte stort.

Med andre ord en veldig koselig helg. To flotte dager på fjellet, flinke hunder, veldig hyggelig selskap og bare topp steming. Bedre kan det ikke bli.

Bilde av Amigo sin tomstand hvor han står og venter på meg.


 

 

 

 

1 tanke om “Oppdatering etter helga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *