Påskeferie og trening

Tilbake etter en kjempe fin påskeferie.

Mandag reiste jeg, hundene og mamma på hytta. På tirsdag snørekjørte jeg en fin tur med begge gutta og det var gøy. Mye trekk kraft i gutta boyz og herlig å bare koste innover vidda. Vært lite snørekjøring i år, så gøy med en tur.
Onsdag kom Kenneth og torsdag/fredag kom resten av fam. Tallhaug. Vært en sosial og hyggelig påske.

Jeg og Kenneth har hatt fire flotte dager på fjellet. Skaraføre, så det ble en dag på ski og resten til fots. Herlig å gå på beina innover fjellet.  Strålende sol og herlig påskevær. Veldig bra med fugl og jeg har gått med videokamera (derfor ingen bilder). Gøy å filme og øvelse gjør mester håper jeg. Begge gutta har hatt 10 fuglearbeid hver og Toya fikk være med en dag og leverte et fuglearbeid hun også 😀 Var nok gøy for Toya å være med, hennes første tur i vinter. Og veldig gøy å være et sted med så mye fugl. Vi har vært ute rundt 4 timer hver dag og hatt 2-3 situasjoner på begge hundene hver dag. Helt herlig 🙂
Det er jo båndtvang i Norge, mens i Sverige starter den 1.mai. Da er det fint å ha hytte ved svenskegrensa 😉 Lite stykke å kjøre, men hva gjør vel det når man kommer i rype paradis.

7 tanker om “Påskeferie og trening

  1. Høres ut som en alle tiders påske:-) Så flott med alle fuglesituasjonene da. Har fått trent masse til helgas jaktprøve da. Tvi, tvi…. ikke noe ettergang da:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *