Potesokker

Dette har vært en rar vinter med lite snø og skigåing. Og litt sent på vinteren er det, men jeg slenger inn et innlegg om potesokker likevel.

Mange meninger om potesokker er lurt å bruke, men jeg synes det. Når jeg snørekjører bruker jeg som regel alltid potesokker, så slipper vi ising mellom labbene. Synes at uansett hvor godt jeg klipper mellom potene så kommer det isklumper. Og da er det likegreit å sette på potesokker og null problem.

Bruker det på fjellet når vi trener også. Spesielt om det er kladdeføre.

Jeg har de siste 3 årene brukt potesokker fra USA. De er billige, mange farger å velge mellom og god kvalitet. Potesokker er forbruksvare, så en må regne med at de mistes, slites ut og ikke lever evig.

Jeg har brukt rosa sokker de siste 3 årene, ikke fordi jeg er opptatt av rosa, men fordi kjøp av rosa sokker støttet brystkreft forskning hos hunder. Det synes jeg er en god sak å støtte. En annen fordel med rosa sokker er at de er lette å finne igjen og man får alltid masse hyggelig/morsomme kommentarer.
Bra at Amigo ikkr bryr seg om fargen på potesokkene, for han har blitt «mobbet» for de rosa sokkene noen ganger.

Her er et fint bilde av Toya fra i fjor, men rosa dekken og sokker
Tur 14jan BL 020_redigert2

Vi trengte nye sokker i år, så da bestile vi fra Dogbooties
Tok ikke rosa denne gangen men orange til Amigo og Toya. Dirk har litt større labber så han fikk en størrelse større og grønne.

 20130314-103645.jpg

 Vi bruker 330 Denier Condura.
Amigo og Toya bruker XS og Dirk S. Sokkene koster $2,50 og det er billig i forhold til hjemme. Husk at om du bestiller for over 200 norske kroner kommer toll og moms i tillegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *