Purina Pro Plan

Jeg har foret med Pro Plan siden 2005/2006 og er veldig fornøyd. Har prøvd litt andre merker innimellom, men kommer alltid tilbake til Pro Plan.

I fjor skrev jeg et innlegg om hundemat.

Jeg er ingen ernæringsekspert og kan ikke så mye om foring, selv om man plukker opp litt her og der. Noe av det jeg har lært er at man alltid skal se på forsekken hva den inneholder og på ingrediensene. Det som står listet opp først er det som foret inneholder mest av. En del for har mais og hvete som nr 1 ingrediens, og det kan umulig være bra for en hund.

Pro Plan adult kylling og ris inneholder: Kylling (20%), hvete, tørket fjærkreprotein, mais, ris (7%), tørket betemasse, animalsk fett, maisglutenmel, hydrolysat, tørkede egg, fiskeolje, mineraler.

Pro Plan kom i våres ut med en nytt for, Pro Plan Duo Delice, en variant med kylling og en variant med laks. Dette foret består av vanlige tørrforkuler og strips av kylling/laks.
Bilde lånt fra Pro Plan sin nettside
medal

I siste nummer av Hundesport så er det rabattkupong på baksiden på 2,5kg med Pro Plan Duo Delice til 179kr (normal pris ca 240kr).
Jeg måtte selvsagt kjøpe en sekk og den falt i smak. Nå har vi fire matvrak, så maten forsvinner fort her i huset. Liker likevel å tro at Amigo og Dirk satte pris på kyllingstriper i foret. (Lio får valpefor)

Amigo, Dirk og Lio spiser Pro Plan, mens Toya får et spesialfor fra Hills pga leddene.

Hundene har fin pels, bra avføring, fine poter og god matlyst. Alt som jeg forventer av et godt hundefor. Lio får valpefor mens de store gutta får adult med kylling supplert med perfomance nå mot jakta. Hender vi gir adult med lam eller laks også, men stort sett er det kylling det går i.

Konklusjonen er at Pro Plan fungerer fint på våre hunder. Når det gjelder hundemat må man prøve seg frem da alle hunder er ulike. Kvalitetsfor er å foretrekke og Pro Plan er en av de. Om du er på jakt etter et bra for vil jeg anbefale å prøve Pro Plan. Fåes i de fleste dyrebutikker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *